День в мусор / A garbaged day

Суббота – почти нулевой результат – и по работе, и по домашним делам и по игре. Обидно, что ж это такое? Бить за такое надо 🙂 Ведь было 16 часов…

Немного из позавчерашнего (и не очень утешительного) – с одной стороны, кажется, я разобрался как правильно сделать разметку интерфейса, с другой стороны – я бы в это поверил, если бы это не было 5й (или какой там) раз. Также начал расписывать модульное чтение/запись файлов, однако пока не заработал “рабочий пример” я ещё не совсем уверен в правильности архитектуры.

—-

Saturday was almost zero result – along job, along chores and along the game… Why that keeps on happening? I’m gonna kick myself 🙂 I had 16 hours…

A bit of day-before-yesterday progress – on one hand I seem to have figured out how to do the interface layout properly, on the other hand – I’d believe it if it weren’t the 5th time (or whatever) in a row… I’ve also started writing modular read/write routines, however, while the “prototype” isn’t working yet, I am unsure of it’s usefulness.

LackOfInspiration.jpg

Advertisements
День в мусор / A garbaged day

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s