Провал / Fail

Хотел бы я порадовать хорошими новостями к Новому Году… но увы…

Текущее состояние проекта: ПРОВАЛ.

Анализ прогресса за сентябрь-декабрь 2017 года показал мою полную неспособность работать со сложными архитектурами, я так и не смог решить проблему с интерфейсом. А если нет возможности управлять игрой – то и играть не во что.

Я не бросил и всё ещё работаю – однако, вряд-ли можно ожидать что-либо играбельное в обозримом будущем. Скорее всего, 2018 год покажет, есть ли смысл вообще продолжать в этом направлении. Впрочем, у меня самые неутешительные подозрения.


I wish I could give you some good news for the Christmas… but unfortunately there are none.

Current project status: FAILED.

After analyzing the progress for September-December 2017 it proved me incapable of handling complex architectures and I was unable to resolve the problem with GUI. And as there is no way to handle input, there is actually nothing to play.

I don’t give up yet and still working on the game, but hardly anything playable might be expected anywhere soon. Actually, 2018 will reveal, is there any sense in going on, thou I feel extremely pessimistic about it now.

Advertisements
Провал / Fail

One thought on “Провал / Fail

  1. Да, такое бывает. Но это тоже важно – научиться подниматься после падений. Банально, но это правда. Возможно, у тебя не получиться и на этот раз. Но ты нарабатываешь опыт, учишься новому а это тоже очень полезно. В любом случае это время не будет потеряно зря.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s